Annunciáta - Az Annunciáta név jelentése, Annunciáta névnapjai, Annunciáta név becézése és más érdekességek:

● Az Annunciáta név eredete: latin - olasz

● Az Annunciáta név jelentése:

a nő , aki hírt kapott

● Az Annunciáta név becézése / Annunciáta becenevei:

Nunci, Nuncika, Cia, Cius, Annus, Anni

● Annunciáta névnapja:

március 25.
● Az Annunciáta név típusa: A betűs női név / lánynév
● Az Annunciáta név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Annunciáta névről? Görgess lejjebb!
Az Annunciáta az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Annunciáta névről

● Az Annunciáta név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Annunciáta név számmisztikai elemzése:
A ( 1 ) + N ( 5 ) + N ( 5 ) + U ( 3 ) + N ( 5 ) + C ( 3 ) + I ( 9 ) + Á ( 1 ) + T ( 2 ) + A ( 1 ) = 35 ( 3 + 5 )
Az Annunciáta névszáma: 8
A 8-as szám jegyében született ember életét a megpróbáltatások és a nehéz élethelyzetek jellemzik. Élete sok nehézséget, sokszor szenvedést és betegséget is tartogat. Keményen meg kell küzdenie mindenért, és bár sok csapás éri, sosem adja fel. Igazi küzdő típus, akinek a végtelen kitartásában rejlik a sikere.

● Az Annunciáta név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Annunciáta név ? Jó helyen jársz!
Az Annunciáta: 10 betűből álló női név / lánynév
Az Annunciáta név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
Az Annunciáta név magánhangzói: A, Á, I, U,
Az Annunciáta név mássalhangzói: C, N, T,
Az Annunciáta név szótagszáma: 5 szótagú női név / lánynév

Az Annunciáta névhez hasonló női nevek / lánynevek

Az Annunciáta névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 509 db A betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 325 női név / lány név és 184 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
A betűs női nevek / lánynevek listája A betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Annunciáta névvel kapcsolatban. az Annunciáta név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Annunciáta név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Annunciáta név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Annunciáta névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Annunciáta név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Annunciáta nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Annunciáta névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!