Auguszta - Az Auguszta név jelentése, Auguszta névnapjai, Auguszta név becézése és más érdekességek:

● Az Auguszta név eredete: latin

● Az Auguszta név jelentése:

tiszteletreméltó, fenséges, méltóságos ( Az Augusztusz férfinév női párja )

● Az Auguszta név becézése / Auguszta becenevei:

Guszti, Gusztika, Guszta, Ugi, Ugika

● Auguszta névnapja:

március 27.március 29.december 18.
● Az Auguszta név típusa: A betűs női név / lánynév
● Az Auguszta név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Auguszta névről? Görgess lejjebb!
Az Auguszta az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Auguszta névről

● Az Auguszta név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Auguszta név számmisztikai elemzése:
A ( 1 ) + U ( 3 ) + G ( 7 ) + U ( 3 ) + S ( 1 ) + Z ( 8 ) + T ( 2 ) + A ( 1 ) = 26 ( 2 + 6 )
Az Auguszta névszáma: 8
A 8-as szám jegyében született ember életét a megpróbáltatások és a nehéz élethelyzetek jellemzik. Élete sok nehézséget, sokszor szenvedést és betegséget is tartogat. Keményen meg kell küzdenie mindenért, és bár sok csapás éri, sosem adja fel. Igazi küzdő típus, akinek a végtelen kitartásában rejlik a sikere.

● Az Auguszta név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Auguszta név ? Jó helyen jársz!
Az Auguszta: 8 betűből álló női név / lánynév
Az Auguszta név hangrendje: mély hangrendű női név / lánynév
Az Auguszta név magánhangzói: A, U,
Az Auguszta név mássalhangzói: SZ, G, T,
Az Auguszta név szótagszáma: 4 szótagú női név / lánynév

Az Auguszta névhez hasonló női nevek / lánynevek

Az Auguszta névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 515 db A betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 331 női név / lány név és 184 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
A betűs női nevek / lánynevek listája A betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Auguszta névvel kapcsolatban. az Auguszta név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Auguszta név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Auguszta név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Auguszta névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Auguszta név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Auguszta nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Auguszta névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!