Barakony - A Barakony név jelentése, Barakony névnapjai, Barakony név becézése és más érdekességek:

● A Barakony név eredete: magyar

● A Barakony név jelentése:

A Barakony név jelentése nem ismert ( nincs ismert jelentése )

● A Barakony név becézése / Barakony becenevei:

Bara, Barus, Baruska, Raki

● Barakony névnapja:

augusztus 13.augusztus 22.
● A Barakony név típusa: B betűs férfi név / fiúnév
● A Barakony név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Barakony névről? Görgess lejjebb!
A Barakony az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Barakony névről

● A Barakony név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Barakony név számmisztikai elemzése:
B ( 2 ) + A ( 1 ) + R ( 9 ) + A ( 1 ) + K ( 2 ) + O ( 6 ) + N ( 5 ) + Y ( 7 ) = 33 ( 3 + 3 )
A Barakony névszáma: 6
A 6-os szám jegyében született ember életét a kiegyensúlyozottság, a jólét és az egészség jellemzi. Társaságkedvelő, aki szereti és érti is a tréfát: többnyire jókedvű és segítőkész. Magas az igazságérzete: megveti a trükközést, a törvénytelen dolgokat. Általában szerencsés mindenben amihez fog, és a szerencséje gyümölcsével szívesen segít másokon is. Életvidámsága és segítőkészsége miatt mindig akad valaki, aki segít neki ha bajban van.

● A Barakony név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Barakony név ? Jó helyen jársz!
A Barakony: 8 betűből álló férfi név / fiúnév
A Barakony név hangrendje: mély hangrendű férfi név / fiúnév
A Barakony név magánhangzói: A, O,
A Barakony név mássalhangzói: NY, B, K, R,
A Barakony név szótagszáma: 3 szótagú férfi név / fiúnév

A Barakony névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Barakony névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 308 db B betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 129 női név / lány név és 179 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
B betűs női nevek / lánynevek listája B betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Barakony névvel kapcsolatban. a Barakony név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Barakony név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Barakony név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Barakony névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Barakony név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Barakony nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Barakony névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!