Borsa - A Borsa név jelentése, Borsa névnapjai, Borsa név becézése és más érdekességek:

● A Borsa név eredete: magyar

● A Borsa név jelentése:

bors ( A Bors régi magyar személynév származéka )

● A Borsa név becézése / Borsa becenevei:

Borsi, Orsa, Orka, Borsa

● Borsa névnapja:

január 12.március 11.
● A Borsa név típusa: B betűs férfi név / fiúnév
● A Borsa név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Borsa névről? Görgess lejjebb!
A Borsa az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Borsa névről

● A Borsa név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Borsa név számmisztikai elemzése:
B ( 2 ) + O ( 6 ) + R ( 9 ) + S ( 1 ) + A ( 1 ) = 19 ( 1 + 9 ) = 10 ( 1 + 0 )
A Borsa névszáma: 1
A 1-es szám jegyében született ember életét az egységesség, a határozottság jellemzi. Határozott, kreatív, egyszerű és mégis hihetetlenül összetett személyiség. Győztes típus,aki merész és vállalkozó szellemű. Merészsége miatt hajlamos beavatkozni mások életébe. Veszíteni nem tud, de mivel általában szerencsés mindenben amihez hozzáfog, ritkán is veszít.

● A Borsa név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Borsa név ? Jó helyen jársz!
A Borsa: 5 betűből álló férfi név / fiúnév
A Borsa név hangrendje: mély hangrendű férfi név / fiúnév
A Borsa név magánhangzói: A, O,
A Borsa név mássalhangzói: B, R, S,
A Borsa név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

A Borsa névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Borsa névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 380 db B betűvel kezdődő anyagkönyvezhető név van. Ebből 122 női név / lány név és 178 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
B betűs női nevek / lánynevek listája B betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Borsa névvel kapcsolatban. a Borsa név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Borsa név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Borsa név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Borsa névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Borsa név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a magyarországon hivatalosan anyagkönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Borsa nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Borsa névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!