Bojtorján - A Bojtorján név jelentése, Bojtorján névnapjai, Bojtorján név becézése és más érdekességek:

● A Bojtorján név eredete: magyar

● A Bojtorján név jelentése:

bojtorján

● A Bojtorján név becézése / Bojtorján becenevei:

Bojti, Bojtus, Bojtika, Ojti

● Bojtorján névnapja:

április 24.december 20.
● A Bojtorján név típusa: B betűs férfi név / fiúnév
● A Bojtorján név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Bojtorján névről? Görgess lejjebb!
A Bojtorján az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Bojtorján névről

● A Bojtorján név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Bojtorján név számmisztikai elemzése:
B ( 2 ) + O ( 6 ) + J ( 1 ) + T ( 2 ) + O ( 6 ) + R ( 9 ) + J ( 1 ) + Á ( 1 ) + N ( 5 ) = 33 ( 3 + 3 )
A Bojtorján névszáma: 6
A 6-os szám jegyében született ember életét a kiegyensúlyozottság, a jólét és az egészség jellemzi. Társaságkedvelő, aki szereti és érti is a tréfát: többnyire jókedvű és segítőkész. Magas az igazságérzete: megveti a trükközést, a törvénytelen dolgokat. Általában szerencsés mindenben amihez fog, és a szerencséje gyümölcsével szívesen segít másokon is. Életvidámsága és segítőkészsége miatt mindig akad valaki, aki segít neki ha bajban van.

● A Bojtorján név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Bojtorján név ? Jó helyen jársz!
A Bojtorján: 9 betűből álló férfi név / fiúnév
A Bojtorján név hangrendje: mély hangrendű férfi név / fiúnév
A Bojtorján név magánhangzói: Á, O,
A Bojtorján név mássalhangzói: B, J, N, R, T,
A Bojtorján név szótagszáma: 3 szótagú férfi név / fiúnév

A Bojtorján névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Bojtorján névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 303 db B betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 126 női név / lány név és 177 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
B betűs női nevek / lánynevek listája B betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Bojtorján névvel kapcsolatban. a Bojtorján név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Bojtorján név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Bojtorján név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Bojtorján névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Bojtorján név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Bojtorján nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Bojtorján névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!