Botár - A Botár név jelentése, Botár névnapjai, Botár név becézése és más érdekességek:

● A Botár név eredete: magyar

● A Botár név jelentése:

bot

● A Botár név becézése / Botár becenevei:

Boti, Botika, Botus, Tári, Tárka

● Botár névnapja:

január 27.
● A Botár név típusa: B betűs férfi név / fiúnév
● A Botár név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Botár névről? Görgess lejjebb!
A Botár az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Botár névről

● A Botár név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Botár név számmisztikai elemzése:
B ( 2 ) + O ( 6 ) + T ( 2 ) + Á ( 1 ) + R ( 9 ) = 20 ( 2 + 0 )
A Botár névszáma: 2
A 2-as szám jegyében született ember élete a szélsőséges ellentétekről szól. Megtalálható benne a jó és a rossz, a siker és a kudarc, a fekete és a fehér, az igen és a nem. Képes anyagi jólétet teremteni önmagának és szeretteinek. Érzékeny lélek, aki szívesen segít másokon, és ezt gyakran elsődleges céljának is tekinti.

● A Botár név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Botár név ? Jó helyen jársz!
A Botár: 5 betűből álló férfi név / fiúnév
A Botár név hangrendje: mély hangrendű férfi név / fiúnév
A Botár név magánhangzói: Á, O,
A Botár név mássalhangzói: B, R, T,
A Botár név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

A Botár névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Botár névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 380 db B betűvel kezdődő anyagkönyvezhető név van. Ebből 122 női név / lány név és 178 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
B betűs női nevek / lánynevek listája B betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Botár névvel kapcsolatban. a Botár név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Botár név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Botár név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Botár névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Botár név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a magyarországon hivatalosan anyagkönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Botár nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Botár névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!