Berzsián - A Berzsián név jelentése, Berzsián névnapjai, Berzsián név becézése és más érdekességek:

● A Berzsián név eredete: fantázia - egyéni névalkotás

● A Berzsián név jelentése:

Lázár Ervin meseszereplője

● A Berzsián név becézése / Berzsián becenevei:

Berzsi, berzsike, Berzsus, Zsián, Zsia

● Berzsián névnapja:

augusztus 24.
● A Berzsián név típusa: B betűs férfi név / fiúnév
● A Berzsián név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Berzsián névről? Görgess lejjebb!
A Berzsián az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Berzsián névről

● A Berzsián név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Berzsián név számmisztikai elemzése:
B ( 2 ) + E ( 5 ) + R ( 9 ) + Z ( 8 ) + S ( 1 ) + I ( 9 ) + Á ( 1 ) + N ( 5 ) = 40 ( 4 + 0 )
A Berzsián névszáma: 4
A 4-es szám jegyében született ember erősen ragaszkodik a már jól bevált, megszokott dolgokhoz / hagyományokhoz ( nehezen próbál ki új dolgokat, nem kockáztat az élet semelyik területén sem ). A kockázatvállalási kedv hiánya miatt gyakran megmarad a középszerűség határain belül. Nem irányító típus, inkább mindent maga csinál. Szellemi téren ugyanakkor kiemelkedően kreatív, amit az életben sokszor sikerrel kamatoztat.

● A Berzsián név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Berzsián név ? Jó helyen jársz!
A Berzsián: 8 betűből álló férfi név / fiúnév
A Berzsián név hangrendje: vegyes hangrendű férfi név / fiúnév
A Berzsián név magánhangzói: Á, E, I,
A Berzsián név mássalhangzói: ZS, B, N, R,
A Berzsián név szótagszáma: 3 szótagú férfi név / fiúnév

A Berzsián névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Berzsián névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 303 db B betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 126 női név / lány név és 177 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
B betűs női nevek / lánynevek listája B betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Berzsián névvel kapcsolatban. a Berzsián név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Berzsián név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Berzsián név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Berzsián névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Berzsián név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Berzsián nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Berzsián névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!