Bottyán - A Bottyán név jelentése, Bottyán névnapjai, Bottyán név becézése és más érdekességek:

● A Bottyán név eredete: magyar

● A Bottyán név jelentése:

buzogányos,botos ( a Bothianus hitvalló nevéből )

● A Bottyán név becézése / Bottyán becenevei:

Botyi, Boti, Botyika, Botyus, Tyányi

● Bottyán névnapja:

január 25.
● A Bottyán név típusa: B betűs férfi név / fiúnév
● A Bottyán név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Bottyán névről? Görgess lejjebb!
A Bottyán az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Bottyán névről

● A Bottyán név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Bottyán név számmisztikai elemzése:
B ( 2 ) + O ( 6 ) + T ( 2 ) + T ( 2 ) + Y ( 7 ) + Á ( 1 ) + N ( 5 ) = 25 ( 2 + 5 )
A Bottyán névszáma: 7
A 7-es szám jegyében született ember életét a bölcsesség, az okkult tudás és a titkok jellemzik. Olyan tudás  birtokosai, amivel egyszerűen irányíthatják a többieket. Könnyedén felszínre hozzák még a legtitkosabb érzéseket, gondolatokat is, szinte belelátnak másokba. Nagyon erősek a megérzéseik is, amiket az élet minden területén kamatoztatnak. Erős akaratukkal könnyedén manipulálják a környezetüket is, de sosem élnek vissza a képességeikkel.

● A Bottyán név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Bottyán név ? Jó helyen jársz!
A Bottyán: 7 betűből álló férfi név / fiúnév
A Bottyán név hangrendje: mély hangrendű férfi név / fiúnév
A Bottyán név magánhangzói: Á, O,
A Bottyán név mássalhangzói: TY, B, N, T,
A Bottyán név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

A Bottyán névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Bottyán névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 302 db B betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 125 női név / lány név és 177 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
B betűs női nevek / lánynevek listája B betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Bottyán névvel kapcsolatban. a Bottyán név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Bottyán név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Bottyán név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Bottyán névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Bottyán név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Bottyán nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Bottyán névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!