Brunhilda - A Brunhilda név jelentése, Brunhilda névnapjai, Brunhilda név becézése és más érdekességek:

● A Brunhilda név eredete: germán

● A Brunhilda név jelentése:

páncélos harcos

● A Brunhilda név becézése / Brunhilda becenevei:

Hilda, Hildus, Bruni, Brunika

● Brunhilda névnapja:

november 17.
● A Brunhilda név típusa: B betűs női név / lánynév
● A Brunhilda név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Brunhilda névről? Görgess lejjebb!
A Brunhilda az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Brunhilda névről

● A Brunhilda név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Brunhilda név számmisztikai elemzése:
B ( 2 ) + R ( 9 ) + U ( 3 ) + N ( 5 ) + H ( 8 ) + I ( 9 ) + L ( 3 ) + D ( 4 ) + A ( 1 ) = 44 ( 4 + 4 )
A Brunhilda névszáma: 8
A 8-as szám jegyében született ember életét a megpróbáltatások és a nehéz élethelyzetek jellemzik. Élete sok nehézséget, sokszor szenvedést és betegséget is tartogat. Keményen meg kell küzdenie mindenért, és bár sok csapás éri, sosem adja fel. Igazi küzdő típus, akinek a végtelen kitartásában rejlik a sikere.

● A Brunhilda név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Brunhilda név ? Jó helyen jársz!
A Brunhilda: 9 betűből álló női név / lánynév
A Brunhilda név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Brunhilda név magánhangzói: A, I, U,
A Brunhilda név mássalhangzói: B, D, H, L, N, R,
A Brunhilda név szótagszáma: 3 szótagú női név / lánynév

A Brunhilda névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Brunhilda névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 303 db B betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 126 női név / lány név és 177 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
B betűs női nevek / lánynevek listája B betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Brunhilda névvel kapcsolatban. a Brunhilda név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Brunhilda név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Brunhilda név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Brunhilda névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Brunhilda név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Brunhilda nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Brunhilda névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!