Brunella - A Brunella név jelentése, Brunella névnapjai, Brunella név becézése és más érdekességek:

● A Brunella név eredete: germán

● A Brunella név jelentése:

barna ( A Brúnó férfinév női alakváltozata )

● A Brunella név becézése / Brunella becenevei:

Bruni, Nunella, Ella, Ellus

● Brunella névnapja:

október 6.október 11.
● A Brunella név típusa: B betűs női név / lánynév
● A Brunella név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Brunella névről? Görgess lejjebb!
A Brunella az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Brunella névről

● A Brunella név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Brunella név számmisztikai elemzése:
B ( 2 ) + R ( 9 ) + U ( 3 ) + N ( 5 ) + E ( 5 ) + L ( 3 ) + L ( 3 ) + A ( 1 ) = 31 ( 3 + 1 )
A Brunella névszáma: 4
A 4-es szám jegyében született ember erősen ragaszkodik a már jól bevált, megszokott dolgokhoz / hagyományokhoz ( nehezen próbál ki új dolgokat, nem kockáztat az élet semelyik területén sem ). A kockázatvállalási kedv hiánya miatt gyakran megmarad a középszerűség határain belül. Nem irányító típus, inkább mindent maga csinál. Szellemi téren ugyanakkor kiemelkedően kreatív, amit az életben sokszor sikerrel kamatoztat.

● A Brunella név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Brunella név ? Jó helyen jársz!
A Brunella: 8 betűből álló női név / lánynév
A Brunella név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Brunella név magánhangzói: A, E, U,
A Brunella név mássalhangzói: B, L, N, R,
A Brunella név szótagszáma: 3 szótagú női név / lánynév

A Brunella névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Brunella névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 302 db B betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 125 női név / lány név és 177 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
B betűs női nevek / lánynevek listája B betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Brunella névvel kapcsolatban. a Brunella név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Brunella név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Brunella név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Brunella névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Brunella név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a magyarországon hivatalosan anyagkönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Brunella nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Brunella névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!