Csöre - A Csöre név jelentése, Csöre névnapjai, Csöre név becézése és más érdekességek:

● A Csöre név eredete: héber ( bibliai ) - magyar

● A Csöre név jelentése:

Isten az én esküm, Isten megesküdött, Isten a teljesség, a tökéletesség ( Az Erzsébet önállósult becézője )

● A Csöre név becézése / Csöre becenevei:

Csöri, Csörus, Csörge, Csőrike

● Csöre névnapja:

november 19.
● A Csöre név típusa: C betűs női név / lánynév
● A Csöre név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Csöre névről? Görgess lejjebb!
A Csöre az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Csöre névről

● A Csöre név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Csöre név számmisztikai elemzése:
C ( 3 ) + S ( 1 ) + Ö ( 1 ) + R ( 9 ) + E ( 5 ) = 19 ( 1 + 9 ) = 10 ( 1 + 0 )
A Csöre névszáma: 1
A 1-es szám jegyében született ember életét az egységesség, a határozottság jellemzi. Határozott, kreatív, egyszerű és mégis hihetetlenül összetett személyiség. Győztes típus,aki merész és vállalkozó szellemű. Merészsége miatt hajlamos beavatkozni mások életébe. Veszíteni nem tud, de mivel általában szerencsés mindenben amihez hozzáfog, ritkán is veszít.

● A Csöre név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Csöre név ? Jó helyen jársz!
A Csöre: 5 betűből álló női név / lánynév
A Csöre név hangrendje: magas hangrendű női név / lánynév
A Csöre név magánhangzói: E, Ö,
A Csöre név mássalhangzói: CS, R,
A Csöre név szótagszáma: 2 szótagú női név / lánynév

A Csöre névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Csöre névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 42 db C betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 30 női név / lány név és 12 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
C betűs női nevek / lánynevek listája C betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Csöre névvel kapcsolatban. a Csöre név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Csöre név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Csöre név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Csöre névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Csöre név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Csöre nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Csöre névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!