Dzsesszika - A Dzsesszika név jelentése, Dzsesszika névnapjai, Dzsesszika név becézése és más érdekességek:

● A Dzsesszika név eredete: héber ( bibliai )

● A Dzsesszika név jelentése:

Isten rátekint

● A Dzsesszika név becézése / Dzsesszika becenevei:

Dzsesszi, Dzsessza, Esszi, Esszika, Esszus

● Dzsesszika névnapja:

július 17.
● A Dzsesszika név típusa: D betűs női név / lány név
● A Dzsesszika név előfordulási gyakorisága: Ritka női név / lány név
▶ Még többet szeretnél megtudni a Dzsesszika névről? Görgess lejjebb!
A Dzsesszika az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Dzsesszika névről

● A Dzsesszika név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Dzsesszika név számmisztikai elemzése:
D ( 4 ) + Z ( 8 ) + S ( 1 ) + E ( 5 ) + S ( 1 ) + S ( 1 ) + Z ( 8 ) + I ( 9 ) + K ( 2 ) + A ( 1 ) = 40 ( 4 + 0 )
A Dzsesszika névszáma: 4
A 4-es szám jegyében született ember erősen ragaszkodik a már jól bevált, megszokott dolgokhoz / hagyományokhoz ( nehezen próbál ki új dolgokat, nem kockáztat az élet semelyik területén sem ). A kockázatvállalási kedv hiánya miatt gyakran megmarad a középszerűség határain belül. Nem irányító típus, inkább mindent maga csinál. Szellemi téren ugyanakkor kiemelkedően kreatív, amit az életben sokszor sikerrel kamatoztat.

● A Dzsesszika név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Dzsesszika név ? Jó helyen jársz!
A Dzsesszika: 10 betűből álló női név / lány név
A Dzsesszika név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lány név
A Dzsesszika név magánhangzói: A, E, I,
A Dzsesszika név mássalhangzói: DZS, SZ, K, S,
A Dzsesszika név szótagszáma: 3 szótagú női név / lány név

A Dzsesszika névhez hasonló női nevek / lány nevek

A Dzsesszika névhez hasonló hangzású női nevek / lány nevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 220 db D betűvel kezdődő anyagkönyvezhető név van. Ebből 115 női név / lány név és 93 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
D betűs női nevek / lánynevek listája D betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Dzsesszika névvel kapcsolatban. a Dzsesszika név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Dzsesszika név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Dzsesszika név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Dzsesszika névhez hasonló női név / lány név  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Dzsesszika név is) anyakönyvezhető női név / lány név , ami azt jelenti, hogy magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a magyarországon hivatalosan anyagkönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Dzsesszika nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Dzsesszika névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!