Effi - Az Effi név jelentése, Effi névnapjai, Effi név becézése és más érdekességek:

● Az Effi név eredete: germán

● Az Effi név jelentése:

tündér tanács, oltalmazó, nemes ( Az Elfrida név önállósult becézője )

● Az Effi név becézése / Effi becenevei:

Effus, Effike, Effica, Fifi

● Effi névnapja:

február 8.
● Az Effi név típusa: E betűs női név / lánynév
● Az Effi név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Effi névről? Görgess lejjebb!
Az Effi az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Effi névről

● Az Effi név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Effi név számmisztikai elemzése:
E ( 5 ) + F ( 6 ) + F ( 6 ) + I ( 9 ) = 26 ( 2 + 6 )
Az Effi névszáma: 8
A 8-as szám jegyében született ember életét a megpróbáltatások és a nehéz élethelyzetek jellemzik. Élete sok nehézséget, sokszor szenvedést és betegséget is tartogat. Keményen meg kell küzdenie mindenért, és bár sok csapás éri, sosem adja fel. Igazi küzdő típus, akinek a végtelen kitartásában rejlik a sikere.

● Az Effi név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Effi név ? Jó helyen jársz!
Az Effi: 4 betűből álló női név / lánynév
Az Effi név hangrendje: magas hangrendű női név / lánynév
Az Effi név magánhangzói: E, I,
Az Effi név mássalhangzói: F,
Az Effi név szótagszáma: 2 szótagú női név / lánynév

Az Effi névhez hasonló női nevek / lánynevek

Az Effi névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 230 db E betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 143 női név / lány név és 87 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
E betűs női nevek / lánynevek listája E betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Effi névvel kapcsolatban. az Effi név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Effi név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Effi név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Effi névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Effi név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a magyarországon hivatalosan anyagkönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Effi nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Effi névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!