Eufémia - Az Eufémia név jelentése, Eufémia névnapjai, Eufémia név becézése és más érdekességek:

● Az Eufémia név eredete: görög

● Az Eufémia név jelentése:

a jót emlegető, szerencsét kívánó, jó hírnévnek örvendő.

● Az Eufémia név becézése / Eufémia becenevei:

Fémi, Mia, Fémia, Fémike, Ufi, Ufika

● Eufémia névnapja:

június 18.június 27.szeptember 16.
● Az Eufémia név típusa: E betűs női név / lánynév
● Az Eufémia név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Eufémia névről? Görgess lejjebb!
Az Eufémia az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Eufémia névről

● Az Eufémia név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Eufémia név számmisztikai elemzése:
E ( 5 ) + U ( 3 ) + F ( 6 ) + É ( 5 ) + M ( 4 ) + I ( 9 ) + A ( 1 ) = 33 ( 3 + 3 )
Az Eufémia névszáma: 6
A 6-os szám jegyében született ember életét a kiegyensúlyozottság, a jólét és az egészség jellemzi. Társaságkedvelő, aki szereti és érti is a tréfát: többnyire jókedvű és segítőkész. Magas az igazságérzete: megveti a trükközést, a törvénytelen dolgokat. Általában szerencsés mindenben amihez fog, és a szerencséje gyümölcsével szívesen segít másokon is. Életvidámsága és segítőkészsége miatt mindig akad valaki, aki segít neki ha bajban van.

● Az Eufémia név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Eufémia név ? Jó helyen jársz!
Az Eufémia: 7 betűből álló női név / lánynév
Az Eufémia név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
Az Eufémia név magánhangzói: A, E, É, I, U,
Az Eufémia név mássalhangzói: F, M,
Az Eufémia név szótagszáma: 5 szótagú női név / lánynév

Az Eufémia névhez hasonló női nevek / lánynevek

Az Eufémia névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 237 db E betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 149 női név / lány név és 88 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
E betűs női nevek / lánynevek listája E betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Eufémia névvel kapcsolatban. az Eufémia név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Eufémia név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Eufémia név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Eufémia névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Eufémia név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Eufémia nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Eufémia névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!