Elinor - Az Elinor név jelentése, Elinor névnapjai, Elinor név becézése és más érdekességek:

● Az Elinor név eredete: angol - arab

● Az Elinor név jelentése:

Isten az én világosságom ( Az Eleanor angol alakváltozata )

● Az Elinor név becézése / Elinor becenevei:

Eli, Elike, Elus, Linor, Lini, Linka

● Elinor névnapja:

nincs hivatalos névnapja ( Ajánlott névnapok: január 15. | április 15. | július 15. | október 15. )
● Az Elinor név típusa: E betűs női név / lánynév
● Az Elinor név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Elinor névről? Görgess lejjebb!
Az Elinor az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Elinor névről

● Az Elinor név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Elinor név számmisztikai elemzése:
E ( 5 ) + L ( 3 ) + I ( 9 ) + N ( 5 ) + O ( 6 ) + R ( 9 ) = 37 ( 3 + 7 ) = 10 ( 1 + 0 )
Az Elinor névszáma: 1
A 1-es szám jegyében született ember életét az egységesség, a határozottság jellemzi. Határozott, kreatív, egyszerű és mégis hihetetlenül összetett személyiség. Győztes típus,aki merész és vállalkozó szellemű. Merészsége miatt hajlamos beavatkozni mások életébe. Veszíteni nem tud, de mivel általában szerencsés mindenben amihez hozzáfog, ritkán is veszít.

● Az Elinor név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Elinor név ? Jó helyen jársz!
Az Elinor: 6 betűből álló női név / lánynév
Az Elinor név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
Az Elinor név magánhangzói: E, I, O,
Az Elinor név mássalhangzói: L, N, R,
Az Elinor név szótagszáma: 3 szótagú női név / lánynév

Az Elinor névhez hasonló női nevek / lánynevek

Az Elinor névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 237 db E betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 149 női név / lány név és 88 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
E betűs női nevek / lánynevek listája E betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Elinor névvel kapcsolatban. az Elinor név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Elinor név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Elinor név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Elinor névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Elinor név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Elinor nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Elinor névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!