Jutka - A Jutka név jelentése, Jutka névnapjai, Jutka név becézése és más érdekességek:

● A Jutka név eredete: héber ( bibliai )

● A Jutka név jelentése:

júdeai nő, zsidó nő ( A Judit önállósult becézője )

● A Jutka név becézése / Jutka becenevei:

Juti, Jutkácska, Jutca, Uti, Utka

● Jutka névnapja:

január 13.május 5.május 6.június 29.július 30.december 10.
● A Jutka név típusa: J betűs női név / lány név
● A Jutka név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lány név
▶ Még többet szeretnél megtudni a Jutka névről? Görgess lejjebb!
A Jutka az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Jutka névről

● A Jutka név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Jutka név számmisztikai elemzése:
J ( 1 ) + U ( 3 ) + T ( 2 ) + K ( 2 ) + A ( 1 ) = 9 ( 9 )
A Jutka névszáma: 9
A 9-es szám jegyében született ember életét az erő és a tenni akarás jellemzi. Filozofikus, tanítói alkat, aki önzetlen, önfeláldozó és segítőkész. Életcélja az emberiség sorsának jobbítása, amiért gyakran feláldozza önmagát is (a saját érdekeit nagyon gyakran háttérbe szorítja). Általában azért nem gazdagodik meg, mert amint hozzájut valamihez szétosztja a rászorulók között.

● A Jutka név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Jutka név ? Jó helyen jársz!
A Jutka: 5 betűből álló női név / lány név
A Jutka név hangrendje: mély hangrendű női név / lány név
A Jutka név magánhangzói: A, U,
A Jutka név mássalhangzói: J, K, T,
A Jutka név szótagszáma: 2 szótagú női név / lány név

A Jutka névhez hasonló női nevek / lány nevek

A Jutka névhez hasonló hangzású női nevek / lány nevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 139 db J betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 79 női név / lány név és 60 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
J betűs női nevek / lánynevek listája J betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Jutka névvel kapcsolatban. a Jutka név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Jutka név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Jutka név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Jutka névhez hasonló női név / lány név  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Jutka név is) anyakönyvezhető női név / lány név , ami azt jelenti, hogy magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a magyarországon hivatalosan anyagkönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Jutka nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Jutka névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!