Jutta - A Jutta név jelentése, Jutta névnapjai, Jutta név becézése és más érdekességek:

● A Jutta név eredete: héber ( bibliai )

● A Jutta név jelentése:

júdeai nő, zsidó nő ( A Judit német és dán alakváltozata. )

● A Jutta név becézése / Jutta becenevei:

Jutti, Juttika, Juttácska, Jutci, Jutó, Utti, Utta

● Jutta névnapja:

május 5.július 30.december 22.
● A Jutta név típusa: J betűs női név / lány név
● A Jutta név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lány név
▶ Még többet szeretnél megtudni a Jutta névről? Görgess lejjebb!
A Jutta az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Jutta névről

● A Jutta név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Jutta név számmisztikai elemzése:
J ( 1 ) + U ( 3 ) + T ( 2 ) + T ( 2 ) + A ( 1 ) = 9 ( 9 )
A Jutta névszáma: 9
A 9-es szám jegyében született ember életét az erő és a tenni akarás jellemzi. Filozofikus, tanítói alkat, aki önzetlen, önfeláldozó és segítőkész. Életcélja az emberiség sorsának jobbítása, amiért gyakran feláldozza önmagát is (a saját érdekeit nagyon gyakran háttérbe szorítja). Általában azért nem gazdagodik meg, mert amint hozzájut valamihez szétosztja a rászorulók között.

● A Jutta név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Jutta név ? Jó helyen jársz!
A Jutta: 5 betűből álló női név / lány név
A Jutta név hangrendje: mély hangrendű női név / lány név
A Jutta név magánhangzói: A, U,
A Jutta név mássalhangzói: J, T,
A Jutta név szótagszáma: 2 szótagú női név / lány név

A Jutta névhez hasonló női nevek / lány nevek

A Jutta névhez hasonló hangzású női nevek / lány nevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 150 db J betűvel kezdődő anyagkönyvezhető név van. Ebből 79 női név / lány név és 61 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
J betűs női nevek / lánynevek listája J betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Jutta névvel kapcsolatban. a Jutta név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Jutta név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Jutta név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Jutta névhez hasonló női név / lány név  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Jutta név is) anyakönyvezhető női név / lány név , ami azt jelenti, hogy magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a magyarországon hivatalosan anyagkönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Jutta nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Jutta névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!