Jusztícia - A Jusztícia név jelentése, Jusztícia névnapjai, Jusztícia név becézése és más érdekességek:

● A Jusztícia név eredete: latin

● A Jusztícia név jelentése:

igazságos, igazságszerető ember. ( A Jusztina alakváltozata )

● A Jusztícia név becézése / Jusztícia becenevei:

Tici, Cia, Tícia, Tícike, Juszi, Jusztika, Juszta

● Jusztícia névnapja:

június 16.szeptember 26.szeptember 28.
● A Jusztícia név típusa: J betűs női név / lánynév
● A Jusztícia név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Jusztícia névről? Görgess lejjebb!
A Jusztícia az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Jusztícia névről

● A Jusztícia név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Jusztícia név számmisztikai elemzése:
J ( 1 ) + U ( 3 ) + S ( 1 ) + Z ( 8 ) + T ( 2 ) + Í ( 9 ) + C ( 3 ) + I ( 9 ) + A ( 1 ) = 37 ( 3 + 7 ) = 10 ( 1 + 0 )
A Jusztícia névszáma: 1
A 1-es szám jegyében született ember életét az egységesség, a határozottság jellemzi. Határozott, kreatív, egyszerű és mégis hihetetlenül összetett személyiség. Győztes típus,aki merész és vállalkozó szellemű. Merészsége miatt hajlamos beavatkozni mások életébe. Veszíteni nem tud, de mivel általában szerencsés mindenben amihez hozzáfog, ritkán is veszít.

● A Jusztícia név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Jusztícia név ? Jó helyen jársz!
A Jusztícia: 9 betűből álló női név / lánynév
A Jusztícia név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Jusztícia név magánhangzói: A, I, Í, U,
A Jusztícia név mássalhangzói: SZ, C, J, T,
A Jusztícia név szótagszáma: 4 szótagú női név / lánynév

A Jusztícia névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Jusztícia névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 143 db J betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 80 női név / lány név és 63 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
J betűs női nevek / lánynevek listája J betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Jusztícia névvel kapcsolatban. a Jusztícia név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Jusztícia név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Jusztícia név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Jusztícia névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Jusztícia név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Jusztícia nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Jusztícia névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!