Jetti - A Jetti név jelentése, Jetti névnapjai, Jetti név becézése és más érdekességek:

● A Jetti név eredete: germán

● A Jetti név jelentése:

hatalmas ház ( vagy bekerített hely ) uralkodója ( A Jetta alakváltozata )

● A Jetti név becézése / Jetti becenevei:

Jetta, Jettus, Jettuka, Jettuci, Jettu

● Jetti névnapja:

március 16.
● A Jetti név típusa: J betűs női név / lánynév
● A Jetti név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Jetti névről? Görgess lejjebb!
A Jetti az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Jetti névről

● A Jetti név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Jetti név számmisztikai elemzése:
J ( 1 ) + E ( 5 ) + T ( 2 ) + T ( 2 ) + I ( 9 ) = 19 ( 1 + 9 ) = 10 ( 1 + 0 )
A Jetti névszáma: 1
A 1-es szám jegyében született ember életét az egységesség, a határozottság jellemzi. Határozott, kreatív, egyszerű és mégis hihetetlenül összetett személyiség. Győztes típus,aki merész és vállalkozó szellemű. Merészsége miatt hajlamos beavatkozni mások életébe. Veszíteni nem tud, de mivel általában szerencsés mindenben amihez hozzáfog, ritkán is veszít.

● A Jetti név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Jetti név ? Jó helyen jársz!
A Jetti: 5 betűből álló női név / lánynév
A Jetti név hangrendje: magas hangrendű női név / lánynév
A Jetti név magánhangzói: E, I,
A Jetti név mássalhangzói: J, T,
A Jetti név szótagszáma: 2 szótagú női név / lánynév

A Jetti névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Jetti névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 142 db J betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 80 női név / lány név és 62 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
J betűs női nevek / lánynevek listája J betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Jetti névvel kapcsolatban. a Jetti név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Jetti név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Jetti név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Jetti névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Jetti név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Jetti nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Jetti névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!