Jusztínia - A Jusztínia név jelentése, Jusztínia névnapjai, Jusztínia név becézése és más érdekességek:

● A Jusztínia név eredete: latin

● A Jusztínia név jelentése:

igazságos, igazságszerető ember ( A Jusztina továbbképzése )

● A Jusztínia név becézése / Jusztínia becenevei:

Tinia, Tinius, Tinka, Juszti, Jusztika, Jusztó

● Jusztínia névnapja:

június 16.szeptember 26.szeptember 28.
● A Jusztínia név típusa: J betűs női név / lánynév
● A Jusztínia név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Jusztínia névről? Görgess lejjebb!
A Jusztínia az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Jusztínia névről

● A Jusztínia név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Jusztínia név számmisztikai elemzése:
J ( 1 ) + U ( 3 ) + S ( 1 ) + Z ( 8 ) + T ( 2 ) + Í ( 9 ) + N ( 5 ) + I ( 9 ) + A ( 1 ) = 39 ( 3 + 9 ) = 12 ( 1 + 2 )
A Jusztínia névszáma: 3
A 3-as szám jegyében született ember örök kételkedő. Mindennel / mindenkivel ellenkezik, és éppen ebből az állandó feszültségből képes megalkotni a legtökéletesebb egységet. Erős a fantáziája, ugyanakkor meglehetősen gyakorlatias is az élet minden területén.  Legfontosabb célja a világ jobbá tétele, az ellentétek megszüntetése és ezért bármikor tenni is képes. A váratlan felemelkedés, az elérhetetlennek vélt siker és gazdagság megtalálása jellemzi.

● A Jusztínia név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Jusztínia név ? Jó helyen jársz!
A Jusztínia: 9 betűből álló női név / lánynév
A Jusztínia név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Jusztínia név magánhangzói: A, I, Í, U,
A Jusztínia név mássalhangzói: SZ, J, N, T,
A Jusztínia név szótagszáma: 4 szótagú női név / lánynév

A Jusztínia névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Jusztínia névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 142 db J betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 80 női név / lány név és 62 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
J betűs női nevek / lánynevek listája J betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Jusztínia névvel kapcsolatban. a Jusztínia név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Jusztínia név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Jusztínia név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Jusztínia névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Jusztínia név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Jusztínia nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Jusztínia névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!