Kendra - A Kendra név jelentése, Kendra névnapjai, Kendra név becézése és más érdekességek:

● A Kendra név eredete: angol

● A Kendra név jelentése:

értelmes, jól tájékozott

● A Kendra név becézése / Kendra becenevei:

Kendrus, Kendrácska, Endrus, Endruci, Kendu, Kendike

● Kendra névnapja:

nincs hivatalos névnapja ( Ajánlott névnapok: január 15. | április 15. | július 15. | október 15. )
● A Kendra név típusa: K betűs női név / lánynév
● A Kendra név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Kendra névről? Görgess lejjebb!
A Kendra az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Kendra névről

● A Kendra név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Kendra név számmisztikai elemzése:
K ( 2 ) + E ( 5 ) + N ( 5 ) + D ( 4 ) + R ( 9 ) + A ( 1 ) = 26 ( 2 + 6 )
A Kendra névszáma: 8
A 8-as szám jegyében született ember életét a megpróbáltatások és a nehéz élethelyzetek jellemzik. Élete sok nehézséget, sokszor szenvedést és betegséget is tartogat. Keményen meg kell küzdenie mindenért, és bár sok csapás éri, sosem adja fel. Igazi küzdő típus, akinek a végtelen kitartásában rejlik a sikere.

● A Kendra név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Kendra név ? Jó helyen jársz!
A Kendra: 6 betűből álló női név / lánynév
A Kendra név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Kendra név magánhangzói: A, E,
A Kendra név mássalhangzói: D, K, N, R,
A Kendra név szótagszáma: 2 szótagú női név / lánynév

A Kendra névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Kendra névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 275 db K betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 132 női név / lány név és 143 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
K betűs női nevek / lánynevek listája K betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Kendra névvel kapcsolatban. a Kendra név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Kendra név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Kendra név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Kendra névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Kendra név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a magyarországon hivatalosan anyagkönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Kendra nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Kendra névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!