Konkordia - A Konkordia név jelentése, Konkordia névnapjai, Konkordia név becézése és más érdekességek:

● A Konkordia név eredete: latin

● A Konkordia név jelentése:

egyetértés

● A Konkordia név becézése / Konkordia becenevei:

Dia, Dius, Diuka, Konki, Konkordi, Kordi, Kordus

● Konkordia névnapja:

január 1.február 18.
● A Konkordia név típusa: K betűs női név / lánynév
● A Konkordia név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Konkordia névről? Görgess lejjebb!
A Konkordia az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Konkordia névről

● A Konkordia név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Konkordia név számmisztikai elemzése:
K ( 2 ) + O ( 6 ) + N ( 5 ) + K ( 2 ) + O ( 6 ) + R ( 9 ) + D ( 4 ) + I ( 9 ) + A ( 1 ) = 44 ( 4 + 4 )
A Konkordia névszáma: 8
A 8-as szám jegyében született ember életét a megpróbáltatások és a nehéz élethelyzetek jellemzik. Élete sok nehézséget, sokszor szenvedést és betegséget is tartogat. Keményen meg kell küzdenie mindenért, és bár sok csapás éri, sosem adja fel. Igazi küzdő típus, akinek a végtelen kitartásában rejlik a sikere.

● A Konkordia név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Konkordia név ? Jó helyen jársz!
A Konkordia: 9 betűből álló női név / lánynév
A Konkordia név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Konkordia név magánhangzói: A, I, O,
A Konkordia név mássalhangzói: D, K, N, R,
A Konkordia név szótagszáma: 4 szótagú női név / lánynév

A Konkordia névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Konkordia névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 280 db K betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 135 női név / lány név és 145 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
K betűs női nevek / lánynevek listája K betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Konkordia névvel kapcsolatban. a Konkordia név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Konkordia név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Konkordia név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Konkordia névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Konkordia név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Konkordia nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Konkordia névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!