Karmen - A Karmen név jelentése, Karmen névnapjai, Karmen név becézése és más érdekességek:

● A Karmen név eredete: spanyol - héber

● A Karmen név jelentése:

kert, gyümölcsös ( A Kármen alakváltozata )

● A Karmen név becézése / Karmen becenevei:

Karmi, Karmenka, Armi, Armuci, Armuka

● Karmen névnapja:

június 2.július 16.
● A Karmen név típusa: K betűs női név / lánynév
● A Karmen név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Karmen névről? Görgess lejjebb!
A Karmen az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Karmen névről

● A Karmen név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Karmen név számmisztikai elemzése:
K ( 2 ) + A ( 1 ) + R ( 9 ) + M ( 4 ) + E ( 5 ) + N ( 5 ) = 26 ( 2 + 6 )
A Karmen névszáma: 8
A 8-as szám jegyében született ember életét a megpróbáltatások és a nehéz élethelyzetek jellemzik. Élete sok nehézséget, sokszor szenvedést és betegséget is tartogat. Keményen meg kell küzdenie mindenért, és bár sok csapás éri, sosem adja fel. Igazi küzdő típus, akinek a végtelen kitartásában rejlik a sikere.

● A Karmen név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Karmen név ? Jó helyen jársz!
A Karmen: 6 betűből álló női név / lánynév
A Karmen név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Karmen név magánhangzói: A, E,
A Karmen név mássalhangzói: K, M, N, R,
A Karmen név szótagszáma: 2 szótagú női név / lánynév

A Karmen névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Karmen névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 281 db K betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 135 női név / lány név és 146 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
K betűs női nevek / lánynevek listája K betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Karmen névvel kapcsolatban. a Karmen név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Karmen név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Karmen név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Karmen névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Karmen név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Karmen nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Karmen névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!