Kreszcencia - A Kreszcencia név jelentése, Kreszcencia névnapjai, Kreszcencia név becézése és más érdekességek:

● A Kreszcencia név eredete: latin

● A Kreszcencia név jelentése:

növekvő

● A Kreszcencia név becézése / Kreszcencia becenevei:

Cia, Cius, Ciuka, Kreszci, Eszci, Eszcencia

● Kreszcencia névnapja:

április 5.április 7.június 15.
● A Kreszcencia név típusa: K betűs női név / lánynév
● A Kreszcencia név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Kreszcencia névről? Görgess lejjebb!
A Kreszcencia az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Kreszcencia névről

● A Kreszcencia név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Kreszcencia név számmisztikai elemzése:
K ( 2 ) + R ( 9 ) + E ( 5 ) + S ( 1 ) + Z ( 8 ) + C ( 3 ) + E ( 5 ) + N ( 5 ) + C ( 3 ) + I ( 9 ) + A ( 1 ) = 51 ( 5 + 1 )
A Kreszcencia névszáma: 6
A 6-os szám jegyében született ember életét a kiegyensúlyozottság, a jólét és az egészség jellemzi. Társaságkedvelő, aki szereti és érti is a tréfát: többnyire jókedvű és segítőkész. Magas az igazságérzete: megveti a trükközést, a törvénytelen dolgokat. Általában szerencsés mindenben amihez fog, és a szerencséje gyümölcsével szívesen segít másokon is. Életvidámsága és segítőkészsége miatt mindig akad valaki, aki segít neki ha bajban van.

● A Kreszcencia név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Kreszcencia név ? Jó helyen jársz!
A Kreszcencia: 11 betűből álló női név / lánynév
A Kreszcencia név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Kreszcencia név magánhangzói: A, E, I,
A Kreszcencia név mássalhangzói: SZ, C, K, N, R,
A Kreszcencia név szótagszáma: 4 szótagú női név / lánynév

A Kreszcencia névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Kreszcencia névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 281 db K betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 135 női név / lány név és 146 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
K betűs női nevek / lánynevek listája K betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Kreszcencia névvel kapcsolatban. a Kreszcencia név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Kreszcencia név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Kreszcencia név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Kreszcencia névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Kreszcencia név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Kreszcencia nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Kreszcencia névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!