Madlen - A Madlen név jelentése, Madlen névnapjai, Madlen név becézése és más érdekességek:

● A Madlen név eredete: héber ( bibliai ) - francia

● A Madlen név jelentése:

Magdala városából való nő ( A Magdaléna francia formájából )

● A Madlen név becézése / Madlen becenevei:

Madlenka, Madi, Madika, Madus, Maduci

● Madlen névnapja:

május 25.
● A Madlen név típusa: M betűs női név / lány név
● A Madlen név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lány név
▶ Még többet szeretnél megtudni a Madlen névről? Görgess lejjebb!
A Madlen az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Madlen névről

● A Madlen név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Madlen név számmisztikai elemzése:
M ( 4 ) + A ( 1 ) + D ( 4 ) + L ( 3 ) + E ( 5 ) + N ( 5 ) = 22 ( 2 + 2 )
A Madlen névszáma: 4
A 4-es szám jegyében született ember erősen ragaszkodik a már jól bevált, megszokott dolgokhoz / hagyományokhoz ( nehezen próbál ki új dolgokat, nem kockáztat az élet semelyik területén sem ). A kockázatvállalási kedv hiánya miatt gyakran megmarad a középszerűség határain belül. Nem irányító típus, inkább mindent maga csinál. Szellemi téren ugyanakkor kiemelkedően kreatív, amit az életben sokszor sikerrel kamatoztat.

● A Madlen név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Madlen név ? Jó helyen jársz!
A Madlen: 6 betűből álló női név / lány név
A Madlen név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lány név
A Madlen név magánhangzói: A, E,
A Madlen név mássalhangzói: D, L, M, N,
A Madlen név szótagszáma: 2 szótagú női név / lány név

A Madlen névhez hasonló női nevek / lány nevek

A Madlen névhez hasonló hangzású női nevek / lány nevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 344 db M betűvel kezdődő anyagkönyvezhető név van. Ebből 216 női név / lány név és 120 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
M betűs női nevek / lánynevek listája M betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Madlen névvel kapcsolatban. a Madlen név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Madlen név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Madlen név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Madlen névhez hasonló női név / lány név  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Madlen név is) anyakönyvezhető női név / lány név , ami azt jelenti, hogy magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a magyarországon hivatalosan anyagkönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Madlen nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Madlen névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!