Miléna - A Miléna név jelentése, Miléna névnapjai, Miléna név becézése és más érdekességek:

● A Miléna név eredete: szláv

● A Miléna név jelentése:

kedves, szelíd

● A Miléna név becézése / Miléna becenevei:

Léna, Léni, Lénus, Lénuska, Mili, Milus, Milu

● Miléna névnapja:

január 24.május 24.
● A Miléna név típusa: M betűs női név / lány név
● A Miléna név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka női név / lány név
▶ Még többet szeretnél megtudni a Miléna névről? Görgess lejjebb!
A Miléna az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Miléna névről

● A Miléna név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Miléna név számmisztikai elemzése:
M ( 4 ) + I ( 9 ) + L ( 3 ) + É ( 5 ) + N ( 5 ) + A ( 1 ) = 27 ( 2 + 7 )
A Miléna névszáma: 9
A 9-es szám jegyében született ember életét az erő és a tenni akarás jellemzi. Filozofikus, tanítói alkat, aki önzetlen, önfeláldozó és segítőkész. Életcélja az emberiség sorsának jobbítása, amiért gyakran feláldozza önmagát is (a saját érdekeit nagyon gyakran háttérbe szorítja). Általában azért nem gazdagodik meg, mert amint hozzájut valamihez szétosztja a rászorulók között.

● A Miléna név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Miléna név ? Jó helyen jársz!
A Miléna: 6 betűből álló női név / lány név
A Miléna név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lány név
A Miléna név magánhangzói: A, É, I,
A Miléna név mássalhangzói: L, M, N,
A Miléna név szótagszáma: 3 szótagú női név / lány név

A Miléna névhez hasonló női nevek / lány nevek

A Miléna névhez hasonló hangzású női nevek / lány nevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 349 db M betűvel kezdődő anyagkönyvezhető név van. Ebből 219 női név / lány név és 122 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
M betűs női nevek / lánynevek listája M betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Miléna névvel kapcsolatban. a Miléna név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Miléna név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Miléna név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Miléna névhez hasonló női név / lány név  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Miléna név is) anyakönyvezhető női név / lány név , ami azt jelenti, hogy magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a magyarországon hivatalosan anyagkönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Miléna nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Miléna névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!