Placida - A Placida név jelentése, Placida névnapjai, Placida név becézése és más érdekességek:

● A Placida név eredete: latin

● A Placida név jelentése:

szelíd, csendes, békés, nyugodt ( A Placid férfinév női párja )

● A Placida név becézése / Placida becenevei:

Cidi, Cidus, Cidike, Cida, Placi, Placus

● Placida névnapja:

július 11.október 11.
● A Placida név típusa: P betűs női név / lánynév
● A Placida név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Placida névről? Görgess lejjebb!
A Placida az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Placida névről

● A Placida név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Placida név számmisztikai elemzése:
P ( 7 ) + L ( 3 ) + A ( 1 ) + C ( 3 ) + I ( 9 ) + D ( 4 ) + A ( 1 ) = 28 ( 2 + 8 ) = 10 ( 1 + 0 )
A Placida névszáma: 1
A 1-es szám jegyében született ember életét az egységesség, a határozottság jellemzi. Határozott, kreatív, egyszerű és mégis hihetetlenül összetett személyiség. Győztes típus,aki merész és vállalkozó szellemű. Merészsége miatt hajlamos beavatkozni mások életébe. Veszíteni nem tud, de mivel általában szerencsés mindenben amihez hozzáfog, ritkán is veszít.

● A Placida név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Placida név ? Jó helyen jársz!
A Placida: 7 betűből álló női név / lánynév
A Placida név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Placida név magánhangzói: A, I,
A Placida név mássalhangzói: C, D, L, P,
A Placida név szótagszáma: 3 szótagú női név / lánynév

A Placida névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Placida névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 116 db P betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 69 női név / lány név és 47 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
P betűs női nevek / lánynevek listája P betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Placida névvel kapcsolatban. a Placida név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Placida név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Placida név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Placida névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Placida név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Placida nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Placida névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!