Szalárd - A Szalárd név jelentése, Szalárd névnapjai, Szalárd név becézése és más érdekességek:

● A Szalárd név eredete: szláv - magyar

● A Szalárd név jelentése:

Árpád fejedelem egyik vezérének neve

● A Szalárd név becézése / Szalárd becenevei:

Szali, Szalka, Szalajka, Lárdi, Lárdus, Lárdó

● Szalárd névnapja:

július 17.
● A Szalárd név típusa: S betűs férfi név / fiúnév
● A Szalárd név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Szalárd névről? Görgess lejjebb!
A Szalárd az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Szalárd névről

● A Szalárd név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Szalárd név számmisztikai elemzése:
S ( 1 ) + Z ( 8 ) + A ( 1 ) + L ( 3 ) + Á ( 1 ) + R ( 9 ) + D ( 4 ) = 27 ( 2 + 7 )
A Szalárd névszáma: 9
A 9-es szám jegyében született ember életét az erő és a tenni akarás jellemzi. Filozofikus, tanítói alkat, aki önzetlen, önfeláldozó és segítőkész. Életcélja az emberiség sorsának jobbítása, amiért gyakran feláldozza önmagát is (a saját érdekeit nagyon gyakran háttérbe szorítja). Általában azért nem gazdagodik meg, mert amint hozzájut valamihez szétosztja a rászorulók között.

● A Szalárd név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Szalárd név ? Jó helyen jársz!
A Szalárd: 7 betűből álló férfi név / fiúnév
A Szalárd név hangrendje: mély hangrendű férfi név / fiúnév
A Szalárd név magánhangzói: A, Á,
A Szalárd név mássalhangzói: SZ, D, L, R,
A Szalárd név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

A Szalárd névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Szalárd névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 84 db S betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 48 női név / lány név és 36 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
S betűs női nevek / lánynevek listája S betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Szalárd névvel kapcsolatban. a Szalárd név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Szalárd név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Szalárd név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Szalárd névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Szalárd név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Szalárd nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Szalárd névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!