Zsadán - A Zsadán név jelentése, Zsadán névnapjai, Zsadán név becézése és más érdekességek:

● A Zsadán név eredete: magyar

● A Zsadán név jelentése:

váró, várakozó ( A Zsadány név alakváltozata )

● A Zsadán név becézése / Zsadán becenevei:

Zsadi, Zsadika, Zsazsa, Zsadó, Adán, Adó, Adi

● Zsadán névnapja:

nincs hivatalos névnapja ( Ajánlott névnapok: január 15. | április 15. | július 15. | október 15. )
● A Zsadán név típusa: Z betűs férfi név / fiúnév
● A Zsadán név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Zsadán névről? Görgess lejjebb!
A Zsadán az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Zsadán névről

● A Zsadán név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Zsadán név számmisztikai elemzése:
Z ( 8 ) + S ( 1 ) + A ( 1 ) + D ( 4 ) + Á ( 1 ) + N ( 5 ) = 20 ( 2 + 0 )
A Zsadán névszáma: 2
A 2-as szám jegyében született ember élete a szélsőséges ellentétekről szól. Megtalálható benne a jó és a rossz, a siker és a kudarc, a fekete és a fehér, az igen és a nem. Képes anyagi jólétet teremteni önmagának és szeretteinek. Érzékeny lélek, aki szívesen segít másokon, és ezt gyakran elsődleges céljának is tekinti.

● A Zsadán név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Zsadán név ? Jó helyen jársz!
A Zsadán: 6 betűből álló férfi név / fiúnév
A Zsadán név hangrendje: mély hangrendű férfi név / fiúnév
A Zsadán név magánhangzói: A, Á,
A Zsadán név mássalhangzói: ZS, D, N,
A Zsadán név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

A Zsadán névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Zsadán névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 150 db Z betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 87 női név / lány név és 63 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
Z betűs női nevek / lánynevek listája Z betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Zsadán névvel kapcsolatban. a Zsadán név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Zsadán név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Zsadán név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Zsadán névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Zsadán név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a magyarországon hivatalosan anyagkönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Zsadán nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Zsadán névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!