Zorán - A Zorán név jelentése, Zorán névnapjai, Zorán név becézése és más érdekességek:

● A Zorán név eredete: szláv

● A Zorán név jelentése:

hajnal, dicsőség

● A Zorán név becézése / Zorán becenevei:

Zó, Zozó, Zoránka, Zorka, Zoru, Zorus, Zoró, Rán, Ráni, Ránka, Ránó

● Zorán névnapja:

március 4.
● A Zorán név típusa: Z betűs férfi név / fiúnév
● A Zorán név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Zorán névről? Görgess lejjebb!
A Zorán az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Zorán névről

● A Zorán név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Zorán név számmisztikai elemzése:
Z ( 8 ) + O ( 6 ) + R ( 9 ) + Á ( 1 ) + N ( 5 ) = 29 ( 2 + 9 ) = 11 ( 1 + 1 )
A Zorán névszáma: 2
A 2-as szám jegyében született ember élete a szélsőséges ellentétekről szól. Megtalálható benne a jó és a rossz, a siker és a kudarc, a fekete és a fehér, az igen és a nem. Képes anyagi jólétet teremteni önmagának és szeretteinek. Érzékeny lélek, aki szívesen segít másokon, és ezt gyakran elsődleges céljának is tekinti.

● A Zorán név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Zorán név ? Jó helyen jársz!
A Zorán: 5 betűből álló férfi név / fiúnév
A Zorán név hangrendje: mély hangrendű férfi név / fiúnév
A Zorán név magánhangzói: Á, O,
A Zorán név mássalhangzói: N, R, Z,
A Zorán név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

A Zorán névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Zorán névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 157 db Z betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 94 női név / lány név és 63 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
Z betűs női nevek / lánynevek listája Z betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Zorán névvel kapcsolatban. a Zorán név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Zorán név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Zorán név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Zorán névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Zorán név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Zorán nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Zorán névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!