Zsella - A Zsella név jelentése, Zsella névnapjai, Zsella név becézése és más érdekességek:

● A Zsella név eredete: latin

● A Zsella név jelentése:

Mars istennek szentelt ( A Zella alakváltozata )

● A Zsella név becézése / Zsella becenevei:

Zsellus, Zselluka, Zselluci, Zsellka, Ellus, Elluska, Elluci

● Zsella névnapja:

január 31.szeptember 22.
● A Zsella név típusa: Z betűs női név / lánynév
● A Zsella név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Zsella névről? Görgess lejjebb!
A Zsella az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Zsella névről

● A Zsella név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Zsella név számmisztikai elemzése:
Z ( 8 ) + S ( 1 ) + E ( 5 ) + L ( 3 ) + L ( 3 ) + A ( 1 ) = 21 ( 2 + 1 )
A Zsella névszáma: 3
A 3-as szám jegyében született ember örök kételkedő. Mindennel / mindenkivel ellenkezik, és éppen ebből az állandó feszültségből képes megalkotni a legtökéletesebb egységet. Erős a fantáziája, ugyanakkor meglehetősen gyakorlatias is az élet minden területén.  Legfontosabb célja a világ jobbá tétele, az ellentétek megszüntetése és ezért bármikor tenni is képes. A váratlan felemelkedés, az elérhetetlennek vélt siker és gazdagság megtalálása jellemzi.

● A Zsella név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Zsella név ? Jó helyen jársz!
A Zsella: 6 betűből álló női név / lánynév
A Zsella név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Zsella név magánhangzói: A, E,
A Zsella név mássalhangzói: ZS, L,
A Zsella név szótagszáma: 2 szótagú női név / lánynév

A Zsella névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Zsella névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 151 db Z betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 88 női név / lány név és 63 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
Z betűs női nevek / lánynevek listája Z betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Zsella névvel kapcsolatban. a Zsella név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Zsella név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Zsella név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Zsella névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Zsella név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a magyarországon hivatalosan anyagkönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Zsella nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Zsella névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!