Enrikó - Az Enrikó név jelentése, Enrikó névnapjai, Enrikó név becézése és más érdekességek:

● Az Enrikó név eredete: olasz

● Az Enrikó név jelentése:

hatalmas ház, uralkodó ( Henrik olasz változata )

● Az Enrikó név becézése / Enrikó becenevei:

Rikó, Riku, Rikus, Enri, Enrike

● Enrikó névnapja:

január 16.január 25.március 2.március 16.július 13.július 15.
● Az Enrikó név típusa: E betűs férfi név / fiúnév
● Az Enrikó név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Enrikó névről? Görgess lejjebb!
Az Enrikó az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Enrikó névről

● Az Enrikó név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Enrikó név számmisztikai elemzése:
E ( 5 ) + N ( 5 ) + R ( 9 ) + I ( 9 ) + K ( 2 ) + Ó ( 6 ) = 36 ( 3 + 6 )
Az Enrikó névszáma: 9
A 9-es szám jegyében született ember életét az erő és a tenni akarás jellemzi. Filozofikus, tanítói alkat, aki önzetlen, önfeláldozó és segítőkész. Életcélja az emberiség sorsának jobbítása, amiért gyakran feláldozza önmagát is (a saját érdekeit nagyon gyakran háttérbe szorítja). Általában azért nem gazdagodik meg, mert amint hozzájut valamihez szétosztja a rászorulók között.

● Az Enrikó név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Enrikó név ? Jó helyen jársz!
Az Enrikó: 6 betűből álló férfi név / fiúnév
Az Enrikó név hangrendje: vegyes hangrendű férfi név / fiúnév
Az Enrikó név magánhangzói: E, I, Ó,
Az Enrikó név mássalhangzói: K, N, R,
Az Enrikó név szótagszáma: 3 szótagú férfi név / fiúnév

Az Enrikó névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

Az Enrikó névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 237 db E betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 149 női név / lány név és 88 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
E betűs női nevek / lánynevek listája E betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Enrikó névvel kapcsolatban. az Enrikó név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Enrikó név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Enrikó név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Enrikó névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Enrikó név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Enrikó nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Enrikó névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!