Frederíkó - A Frederíkó név jelentése, Frederíkó névnapjai, Frederíkó név becézése és más érdekességek:

● A Frederíkó név eredete: germán - olasz

● A Frederíkó név jelentése:

békés uralkodó, hatalom ( Frederik olasz alakváltozata )

● A Frederíkó név becézése / Frederíkó becenevei:

Fred, Fredi, Fredusz, Derik, Derikó,

● Frederíkó névnapja:

nincs hivatalos névnapja ( Ajánlott névnapok: január 15. | április 15. | július 15. | október 15. )
● A Frederíkó név típusa: F betűs férfi név / fiúnév
● A Frederíkó név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Frederíkó névről? Görgess lejjebb!
A Frederíkó az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Frederíkó névről

● A Frederíkó név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Frederíkó név számmisztikai elemzése:
F ( 6 ) + R ( 9 ) + E ( 5 ) + D ( 4 ) + E ( 5 ) + R ( 9 ) + Í ( 9 ) + K ( 2 ) + Ó ( 6 ) = 55 ( 5 + 5 ) = 10 ( 1 + 0 )
A Frederíkó névszáma: 1
A 1-es szám jegyében született ember életét az egységesség, a határozottság jellemzi. Határozott, kreatív, egyszerű és mégis hihetetlenül összetett személyiség. Győztes típus,aki merész és vállalkozó szellemű. Merészsége miatt hajlamos beavatkozni mások életébe. Veszíteni nem tud, de mivel általában szerencsés mindenben amihez hozzáfog, ritkán is veszít.

● A Frederíkó név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Frederíkó név ? Jó helyen jársz!
A Frederíkó: 9 betűből álló férfi név / fiúnév
A Frederíkó név hangrendje: vegyes hangrendű férfi név / fiúnév
A Frederíkó név magánhangzói: E, Í, Ó,
A Frederíkó név mássalhangzói: D, F, K, R,
A Frederíkó név szótagszáma: 4 szótagú férfi név / fiúnév

A Frederíkó névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Frederíkó névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 123 db F betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 74 női név / lány név és 49 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
F betűs női nevek / lánynevek listája F betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Frederíkó névvel kapcsolatban. a Frederíkó név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Frederíkó név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Frederíkó név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Frederíkó névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Frederíkó név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a magyarországon hivatalosan anyagkönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Frederíkó nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Frederíkó névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!