Góvardhan - A Góvardhan név jelentése, Góvardhan névnapjai, Góvardhan név becézése és más érdekességek:

● A Góvardhan név eredete: A Góvardhan név eredetéről nincsenek adataink

● A Góvardhan név jelentése:

A Góvardhan név jelentése nem ismert ( nincs ismert jelentése )

● A Góvardhan név becézése / Góvardhan becenevei:

Góvi, Góvus, Góvka, Hankó, Hanka

● Góvardhan névnapja:

nincs hivatalos névnapja ( Ajánlott névnapok: január 15. | április 15. | július 15. | október 15. )
● A Góvardhan név típusa: G betűs férfi név / fiúnév
● A Góvardhan név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Góvardhan névről? Görgess lejjebb!
A Góvardhan az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Góvardhan névről

● A Góvardhan név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Góvardhan név számmisztikai elemzése:
G ( 7 ) + Ó ( 6 ) + V ( 4 ) + A ( 1 ) + R ( 9 ) + D ( 4 ) + H ( 8 ) + A ( 1 ) + N ( 5 ) = 45 ( 4 + 5 )
A Góvardhan névszáma: 9
A 9-es szám jegyében született ember életét az erő és a tenni akarás jellemzi. Filozofikus, tanítói alkat, aki önzetlen, önfeláldozó és segítőkész. Életcélja az emberiség sorsának jobbítása, amiért gyakran feláldozza önmagát is (a saját érdekeit nagyon gyakran háttérbe szorítja). Általában azért nem gazdagodik meg, mert amint hozzájut valamihez szétosztja a rászorulók között.

● A Góvardhan név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Góvardhan név ? Jó helyen jársz!
A Góvardhan: 9 betűből álló férfi név / fiúnév
A Góvardhan név hangrendje: mély hangrendű férfi név / fiúnév
A Góvardhan név magánhangzói: A, Ó,
A Góvardhan név mássalhangzói: D, G, H, N, R, V,
A Góvardhan név szótagszáma: 3 szótagú férfi név / fiúnév

A Góvardhan névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Góvardhan névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 123 db G betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 55 női név / lány név és 68 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
G betűs női nevek / lánynevek listája G betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Góvardhan névvel kapcsolatban. a Góvardhan név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Góvardhan név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Góvardhan név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Góvardhan névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Góvardhan név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a magyarországon hivatalosan anyagkönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Góvardhan nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Góvardhan névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!