Gellén - A Gellén név jelentése, Gellén névnapjai, Gellén név becézése és más érdekességek:

● A Gellén név eredete: magyar - kelta

● A Gellén név jelentése:

remete, szerzetes, cellában lakó ( A Kilián régi magyar változata. )

● A Gellén név becézése / Gellén becenevei:

Gellus, Gelluka, Gellusz

● Gellén névnapja:

július 8.november 13.
● A Gellén név típusa: G betűs férfi név / fiúnév
● A Gellén név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Gellén névről? Görgess lejjebb!
A Gellén az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Gellén névről

● A Gellén név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Gellén név számmisztikai elemzése:
G ( 7 ) + E ( 5 ) + L ( 3 ) + L ( 3 ) + É ( 5 ) + N ( 5 ) = 28 ( 2 + 8 ) = 10 ( 1 + 0 )
A Gellén névszáma: 1
A 1-es szám jegyében született ember életét az egységesség, a határozottság jellemzi. Határozott, kreatív, egyszerű és mégis hihetetlenül összetett személyiség. Győztes típus,aki merész és vállalkozó szellemű. Merészsége miatt hajlamos beavatkozni mások életébe. Veszíteni nem tud, de mivel általában szerencsés mindenben amihez hozzáfog, ritkán is veszít.

● A Gellén név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Gellén név ? Jó helyen jársz!
A Gellén: 6 betűből álló férfi név / fiúnév
A Gellén név hangrendje: magas hangrendű férfi név / fiúnév
A Gellén név magánhangzói: E, É,
A Gellén név mássalhangzói: G, L, N,
A Gellén név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

A Gellén névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Gellén névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 123 db G betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 55 női név / lány név és 68 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
G betűs női nevek / lánynevek listája G betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Gellén névvel kapcsolatban. a Gellén név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Gellén név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Gellén név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Gellén névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Gellén név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a magyarországon hivatalosan anyagkönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Gellén nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Gellén névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!