Geraszim - A Geraszim név jelentése, Geraszim névnapjai, Geraszim név becézése és más érdekességek:

● A Geraszim név eredete: görög - szláv

● A Geraszim név jelentése:

tiszteletreméltó

● A Geraszim név becézése / Geraszim becenevei:

Gera, Gerus, Geruska, Raszi, Raszimka

● Geraszim névnapja:

március 5.
● A Geraszim név típusa: G betűs férfi név / fiúnév
● A Geraszim név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Geraszim névről? Görgess lejjebb!
A Geraszim az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Geraszim névről

● A Geraszim név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Geraszim név számmisztikai elemzése:
G ( 7 ) + E ( 5 ) + R ( 9 ) + A ( 1 ) + S ( 1 ) + Z ( 8 ) + I ( 9 ) + M ( 4 ) = 44 ( 4 + 4 )
A Geraszim névszáma: 8
A 8-as szám jegyében született ember életét a megpróbáltatások és a nehéz élethelyzetek jellemzik. Élete sok nehézséget, sokszor szenvedést és betegséget is tartogat. Keményen meg kell küzdenie mindenért, és bár sok csapás éri, sosem adja fel. Igazi küzdő típus, akinek a végtelen kitartásában rejlik a sikere.

● A Geraszim név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Geraszim név ? Jó helyen jársz!
A Geraszim: 8 betűből álló férfi név / fiúnév
A Geraszim név hangrendje: vegyes hangrendű férfi név / fiúnév
A Geraszim név magánhangzói: A, E, I,
A Geraszim név mássalhangzói: SZ, G, M, R,
A Geraszim név szótagszáma: 3 szótagú férfi név / fiúnév

A Geraszim névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Geraszim névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 127 db G betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 57 női név / lány név és 70 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
G betűs női nevek / lánynevek listája G betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Geraszim névvel kapcsolatban. a Geraszim név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Geraszim név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Geraszim név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Geraszim névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Geraszim név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Geraszim nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Geraszim névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!