Góvinda - A Góvinda név jelentése, Góvinda névnapjai, Góvinda név becézése és más érdekességek:

● A Góvinda név eredete: szanszkrit

● A Góvinda név jelentése:

a csordások ura ( Krishna egyik neve)

● A Góvinda név becézése / Góvinda becenevei:

Góvi, Góvus, Góvka, Vinda, Vindusz

● Góvinda névnapja:

nincs hivatalos névnapja ( Ajánlott névnapok: január 15. | április 15. | július 15. | október 15. )
● A Góvinda név típusa: G betűs férfi név / fiúnév
● A Góvinda név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Góvinda névről? Görgess lejjebb!
A Góvinda az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Góvinda névről

● A Góvinda név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Góvinda név számmisztikai elemzése:
G ( 7 ) + Ó ( 6 ) + V ( 4 ) + I ( 9 ) + N ( 5 ) + D ( 4 ) + A ( 1 ) = 36 ( 3 + 6 )
A Góvinda névszáma: 9
A 9-es szám jegyében született ember életét az erő és a tenni akarás jellemzi. Filozofikus, tanítói alkat, aki önzetlen, önfeláldozó és segítőkész. Életcélja az emberiség sorsának jobbítása, amiért gyakran feláldozza önmagát is (a saját érdekeit nagyon gyakran háttérbe szorítja). Általában azért nem gazdagodik meg, mert amint hozzájut valamihez szétosztja a rászorulók között.

● A Góvinda név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Góvinda név ? Jó helyen jársz!
A Góvinda: 7 betűből álló férfi név / fiúnév
A Góvinda név hangrendje: vegyes hangrendű férfi név / fiúnév
A Góvinda név magánhangzói: A, I, Ó,
A Góvinda név mássalhangzói: D, G, N, V,
A Góvinda név szótagszáma: 3 szótagú férfi név / fiúnév

A Góvinda névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Góvinda névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 127 db G betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 57 női név / lány név és 70 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
G betűs női nevek / lánynevek listája G betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Góvinda névvel kapcsolatban. a Góvinda név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Góvinda név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Góvinda név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Góvinda névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Góvinda név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Góvinda nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Góvinda névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!