Gracián - A Gracián név jelentése, Gracián névnapjai, Gracián név becézése és más érdekességek:

● A Gracián név eredete: latin

● A Gracián név jelentése:

kellemes, kedves, bájos

● A Gracián név becézése / Gracián becenevei:

Graci, Gracus, Gracuka, Cián, Ciánka

● Gracián névnapja:

június 1.december 18.
● A Gracián név típusa: G betűs férfi név / fiúnév
● A Gracián név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Gracián névről? Görgess lejjebb!
A Gracián az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Gracián névről

● A Gracián név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Gracián név számmisztikai elemzése:
G ( 7 ) + R ( 9 ) + A ( 1 ) + C ( 3 ) + I ( 9 ) + Á ( 1 ) + N ( 5 ) = 35 ( 3 + 5 )
A Gracián névszáma: 8
A 8-as szám jegyében született ember életét a megpróbáltatások és a nehéz élethelyzetek jellemzik. Élete sok nehézséget, sokszor szenvedést és betegséget is tartogat. Keményen meg kell küzdenie mindenért, és bár sok csapás éri, sosem adja fel. Igazi küzdő típus, akinek a végtelen kitartásában rejlik a sikere.

● A Gracián név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Gracián név ? Jó helyen jársz!
A Gracián: 7 betűből álló férfi név / fiúnév
A Gracián név hangrendje: vegyes hangrendű férfi név / fiúnév
A Gracián név magánhangzói: A, Á, I,
A Gracián név mássalhangzói: C, G, N, R,
A Gracián név szótagszáma: 3 szótagú férfi név / fiúnév

A Gracián névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Gracián névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 126 db G betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 56 női név / lány név és 70 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
G betűs női nevek / lánynevek listája G betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Gracián névvel kapcsolatban. a Gracián név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Gracián név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Gracián név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Gracián névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Gracián név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Gracián nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Gracián névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!