Gerjén - A Gerjén név jelentése, Gerjén névnapjai, Gerjén név becézése és más érdekességek:

● A Gerjén név eredete: görög - német

● A Gerjén név jelentése:

Gerenia városából való férfi , legidősebb fiútestvér, legidősebb elöljáró ( Gereon név magyar alakváltozata )

● A Gerjén név becézése / Gerjén becenevei:

Gerje, Gerjus, Gerjuska, Jéni, Jénus

● Gerjén névnapja:

október 9.
● A Gerjén név típusa: G betűs férfi név / fiúnév
● A Gerjén név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Gerjén névről? Görgess lejjebb!
A Gerjén az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Gerjén névről

● A Gerjén név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Gerjén név számmisztikai elemzése:
G ( 7 ) + E ( 5 ) + R ( 9 ) + J ( 1 ) + É ( 5 ) + N ( 5 ) = 32 ( 3 + 2 )
A Gerjén névszáma: 5
A 5-ös szám jegyében született ember életét a korlátlan szabadság jellemzi. Könnyedén veszi az életet: optimista és bizakodó. Szereti (és halmozza is) az élvezeteket: szenvedélyes és titokzatos. Könnyen lázba jön, de lelkesedése hamar el is száll. Sosem tervez hosszú távra, inkább a pillanat örömét élvezi. A szerencse is általában mellé szegődik.

● A Gerjén név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Gerjén név ? Jó helyen jársz!
A Gerjén: 6 betűből álló férfi név / fiúnév
A Gerjén név hangrendje: magas hangrendű férfi név / fiúnév
A Gerjén név magánhangzói: E, É,
A Gerjén név mássalhangzói: G, J, N, R,
A Gerjén név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

A Gerjén névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Gerjén névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 127 db G betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 57 női név / lány név és 70 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
G betűs női nevek / lánynevek listája G betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Gerjén névvel kapcsolatban. a Gerjén név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Gerjén név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Gerjén név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Gerjén névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Gerjén név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Gerjén nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Gerjén névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!