Koron - A Koron név jelentése, Koron névnapjai, Koron név becézése és más érdekességek:

● A Koron név eredete: magyar

● A Koron név jelentése:

koronilla ( virág ) ( Valószínűleg a Koronilla név férfi párja )

● A Koron név becézése / Koron becenevei:

Koronka, Korus, Korka, Koró

● Koron névnapja:

nincs hivatalos névnapja ( Ajánlott névnapok: január 15. | április 15. | július 15. | október 15. )
● A Koron név típusa: K betűs férfi név / fiúnév
● A Koron név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Koron névről? Görgess lejjebb!
A Koron az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Koron névről

● A Koron név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Koron név számmisztikai elemzése:
K ( 2 ) + O ( 6 ) + R ( 9 ) + O ( 6 ) + N ( 5 ) = 28 ( 2 + 8 ) = 10 ( 1 + 0 )
A Koron névszáma: 1
A 1-es szám jegyében született ember életét az egységesség, a határozottság jellemzi. Határozott, kreatív, egyszerű és mégis hihetetlenül összetett személyiség. Győztes típus,aki merész és vállalkozó szellemű. Merészsége miatt hajlamos beavatkozni mások életébe. Veszíteni nem tud, de mivel általában szerencsés mindenben amihez hozzáfog, ritkán is veszít.

● A Koron név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Koron név ? Jó helyen jársz!
A Koron: 5 betűből álló férfi név / fiúnév
A Koron név hangrendje: mély hangrendű férfi név / fiúnév
A Koron név magánhangzói: O,
A Koron név mássalhangzói: K, N, R,
A Koron név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

A Koron névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Koron névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 281 db K betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 135 női név / lány név és 146 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
K betűs női nevek / lánynevek listája K betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Koron névvel kapcsolatban. a Koron név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Koron név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Koron név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Koron névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Koron név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Koron nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Koron névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!