Ruven - A Ruven név jelentése, Ruven névnapjai, Ruven név becézése és más érdekességek:

● A Ruven név eredete: héber ( bibliai )

● A Ruven név jelentése:

nézzétek, egy fiú! ( A Ruben alakváltozata )

● A Ruven név becézése / Ruven becenevei:

Ruvi, ruvika, Ruvkó, Ruvó, Uven, Veni, Venke

● Ruven névnapja:

április 6.
● A Ruven név típusa: R betűs férfi név / fiúnév
● A Ruven név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Ruven névről? Görgess lejjebb!
A Ruven az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Ruven névről

● A Ruven név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Ruven név számmisztikai elemzése:
R ( 9 ) + U ( 3 ) + V ( 4 ) + E ( 5 ) + N ( 5 ) = 26 ( 2 + 6 )
A Ruven névszáma: 8
A 8-as szám jegyében született ember életét a megpróbáltatások és a nehéz élethelyzetek jellemzik. Élete sok nehézséget, sokszor szenvedést és betegséget is tartogat. Keményen meg kell küzdenie mindenért, és bár sok csapás éri, sosem adja fel. Igazi küzdő típus, akinek a végtelen kitartásában rejlik a sikere.

● A Ruven név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Ruven név ? Jó helyen jársz!
A Ruven: 5 betűből álló férfi név / fiúnév
A Ruven név hangrendje: vegyes hangrendű férfi név / fiúnév
A Ruven név magánhangzói: E, U,
A Ruven név mássalhangzói: N, R, V,
A Ruven név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

A Ruven névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Ruven névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 210 db R betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 104 női név / lány név és 106 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
R betűs női nevek / lánynevek listája R betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Ruven névvel kapcsolatban. a Ruven név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Ruven név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Ruven név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Ruven névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Ruven név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a magyarországon hivatalosan anyagkönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Ruven nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Ruven névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!