Rusdi - A Rusdi név jelentése, Rusdi névnapjai, Rusdi név becézése és más érdekességek:

● A Rusdi név eredete: arab

● A Rusdi név jelentése:

igaz hitű ( A Rushdi névből )

● A Rusdi név becézése / Rusdi becenevei:

Rusi, Rusika, Rusó, Ruska, Udi, Di

● Rusdi névnapja:

nincs hivatalos névnapja ( Ajánlott névnapok: január 15. | április 15. | július 15. | október 15. )
● A Rusdi név típusa: R betűs férfi név / fiúnév
● A Rusdi név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Rusdi névről? Görgess lejjebb!
A Rusdi az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Rusdi névről

● A Rusdi név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Rusdi név számmisztikai elemzése:
R ( 9 ) + U ( 3 ) + S ( 1 ) + D ( 4 ) + I ( 9 ) = 26 ( 2 + 6 )
A Rusdi névszáma: 8
A 8-as szám jegyében született ember életét a megpróbáltatások és a nehéz élethelyzetek jellemzik. Élete sok nehézséget, sokszor szenvedést és betegséget is tartogat. Keményen meg kell küzdenie mindenért, és bár sok csapás éri, sosem adja fel. Igazi küzdő típus, akinek a végtelen kitartásában rejlik a sikere.

● A Rusdi név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Rusdi név ? Jó helyen jársz!
A Rusdi: 5 betűből álló férfi név / fiúnév
A Rusdi név hangrendje: vegyes hangrendű férfi név / fiúnév
A Rusdi név magánhangzói: I, U,
A Rusdi név mássalhangzói: D, R, S,
A Rusdi név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

A Rusdi névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Rusdi névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 209 db R betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 103 női név / lány név és 106 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
R betűs női nevek / lánynevek listája R betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Rusdi névvel kapcsolatban. a Rusdi név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Rusdi név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Rusdi név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Rusdi névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Rusdi név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a magyarországon hivatalosan anyagkönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Rusdi nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Rusdi névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!