Szantínó - A Szantínó név jelentése, Szantínó névnapjai, Szantínó név becézése és más érdekességek:

● A Szantínó név eredete: latin - olasz

● A Szantínó név jelentése:

szent, tiszteletreméltó

● A Szantínó név becézése / Szantínó becenevei:

Tinó, Tinus, Tinka, Szanti, Szantin, Szantu, Szantó

● Szantínó névnapja:

nincs hivatalos névnapja ( Ajánlott névnapok: január 15. | április 15. | július 15. | október 15. )
● A Szantínó név típusa: S betűs férfi név / fiúnév
● A Szantínó név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Szantínó névről? Görgess lejjebb!
A Szantínó az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Szantínó névről

● A Szantínó név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Szantínó név számmisztikai elemzése:
S ( 1 ) + Z ( 8 ) + A ( 1 ) + N ( 5 ) + T ( 2 ) + Í ( 9 ) + N ( 5 ) + Ó ( 6 ) = 37 ( 3 + 7 ) = 10 ( 1 + 0 )
A Szantínó névszáma: 1
A 1-es szám jegyében született ember életét az egységesség, a határozottság jellemzi. Határozott, kreatív, egyszerű és mégis hihetetlenül összetett személyiség. Győztes típus,aki merész és vállalkozó szellemű. Merészsége miatt hajlamos beavatkozni mások életébe. Veszíteni nem tud, de mivel általában szerencsés mindenben amihez hozzáfog, ritkán is veszít.

● A Szantínó név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Szantínó név ? Jó helyen jársz!
A Szantínó: 8 betűből álló férfi név / fiúnév
A Szantínó név hangrendje: vegyes hangrendű férfi név / fiúnév
A Szantínó név magánhangzói: A, Í, Ó,
A Szantínó név mássalhangzói: SZ, N, T,
A Szantínó név szótagszáma: 3 szótagú férfi név / fiúnév

A Szantínó névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Szantínó névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 82 db S betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 47 női név / lány név és 35 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
S betűs női nevek / lánynevek listája S betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Szantínó névvel kapcsolatban. a Szantínó név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Szantínó név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Szantínó név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Szantínó névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Szantínó név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Szantínó nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Szantínó névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!