Szavér - A Szavér név jelentése, Szavér névnapjai, Szavér név becézése és más érdekességek:

● A Szavér név eredete: baszk

● A Szavér név jelentése:

új ház ( A Xavér név alakváltozata )

● A Szavér név becézése / Szavér becenevei:

Szavika, Szavérka, Szavi, Szavka, Szavus, Szavó

● Szavér névnapja:

december 3.
● A Szavér név típusa: S betűs férfi név / fiúnév
● A Szavér név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Szavér névről? Görgess lejjebb!
A Szavér az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Szavér névről

● A Szavér név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Szavér név számmisztikai elemzése:
S ( 1 ) + Z ( 8 ) + A ( 1 ) + V ( 4 ) + É ( 5 ) + R ( 9 ) = 28 ( 2 + 8 ) = 10 ( 1 + 0 )
A Szavér névszáma: 1
A 1-es szám jegyében született ember életét az egységesség, a határozottság jellemzi. Határozott, kreatív, egyszerű és mégis hihetetlenül összetett személyiség. Győztes típus,aki merész és vállalkozó szellemű. Merészsége miatt hajlamos beavatkozni mások életébe. Veszíteni nem tud, de mivel általában szerencsés mindenben amihez hozzáfog, ritkán is veszít.

● A Szavér név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Szavér név ? Jó helyen jársz!
A Szavér: 6 betűből álló férfi név / fiúnév
A Szavér név hangrendje: vegyes hangrendű férfi név / fiúnév
A Szavér név magánhangzói: A, É,
A Szavér név mássalhangzói: SZ, R, V,
A Szavér név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

A Szavér névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Szavér névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 82 db S betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 47 női név / lány név és 35 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
S betűs női nevek / lánynevek listája S betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Szavér névvel kapcsolatban. a Szavér név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Szavér név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Szavér név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Szavér névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Szavér név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Szavér nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Szavér névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!