Lorenza - A Lorenza név jelentése, Lorenza névnapjai, Lorenza név becézése és más érdekességek:

● A Lorenza név eredete: latin - olasz

● A Lorenza név jelentése:

Laurentum városából való, babérkoszorúval ékesített ( A Lorenzo / Lőrinc női párja )

● A Lorenza név becézése / Lorenza becenevei:

Renza, Renzus, Renzuka, Lori, Lorka, Lorcsi, Enza, Enzus, Enzuka, Enzuci,

● Lorenza névnapja:

nincs hivatalos névnapja ( Ajánlott névnapok: január 15. | április 15. | július 15. | október 15. )
● A Lorenza név típusa: L betűs női név / lány név
● A Lorenza név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lány név
▶ Még többet szeretnél megtudni a Lorenza névről? Görgess lejjebb!
A Lorenza az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Lorenza névről

● A Lorenza név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Lorenza név számmisztikai elemzése:
L ( 3 ) + O ( 6 ) + R ( 9 ) + E ( 5 ) + N ( 5 ) + Z ( 8 ) + A ( 1 ) = 37 ( 3 + 7 ) = 10 ( 1 + 0 )
A Lorenza névszáma: 1
A 1-es szám jegyében született ember életét az egységesség, a határozottság jellemzi. Határozott, kreatív, egyszerű és mégis hihetetlenül összetett személyiség. Győztes típus,aki merész és vállalkozó szellemű. Merészsége miatt hajlamos beavatkozni mások életébe. Veszíteni nem tud, de mivel általában szerencsés mindenben amihez hozzáfog, ritkán is veszít.

● A Lorenza név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Lorenza név ? Jó helyen jársz!
A Lorenza: 7 betűből álló női név / lány név
A Lorenza név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lány név
A Lorenza név magánhangzói: A, E, O,
A Lorenza név mássalhangzói: L, N, R, Z,
A Lorenza név szótagszáma: 3 szótagú női név / lány név

A Lorenza névhez hasonló női nevek / lány nevek

A Lorenza névhez hasonló hangzású női nevek / lány nevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 243 db L betűvel kezdődő anyagkönyvezhető név van. Ebből 166 női név / lány név és 71 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
L betűs női nevek / lánynevek listája L betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Lorenza névvel kapcsolatban. a Lorenza név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Lorenza név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Lorenza név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Lorenza névhez hasonló női név / lány név  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Lorenza név is) anyakönyvezhető női név / lány név , ami azt jelenti, hogy magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a magyarországon hivatalosan anyagkönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Lorenza nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Lorenza névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!