Antonietta - Az Antonietta név jelentése, Antonietta névnapjai, Antonietta név becézése és más érdekességek:

● Az Antonietta név eredete: olasz - latin

● Az Antonietta név jelentése:

herceg, fejedelem, elöljáró ( Az Antónia olasz kicsinyítőképzős származéka. )

● Az Antonietta név becézése / Antonietta becenevei:

Toncsi, Toncsika, Tóni, Ani, Anti, Nini, Netta, Nettus

● Antonietta névnapja:

február 28.
● Az Antonietta név típusa: A betűs női név / lány név
● Az Antonietta név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka női név / lány név
▶ Még többet szeretnél megtudni az Antonietta névről? Görgess lejjebb!
Az Antonietta az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Antonietta névről

● Az Antonietta név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Antonietta név számmisztikai elemzése:
A ( 1 ) + N ( 5 ) + T ( 2 ) + O ( 6 ) + N ( 5 ) + I ( 9 ) + E ( 5 ) + T ( 2 ) + T ( 2 ) + A ( 1 ) = 38 ( 3 + 8 ) = 11 ( 1 + 1 )
Az Antonietta névszáma: 2
A 2-as szám jegyében született ember élete a szélsőséges ellentétekről szól. Megtalálható benne a jó és a rossz, a siker és a kudarc, a fekete és a fehér, az igen és a nem. Képes anyagi jólétet teremteni önmagának és szeretteinek. Érzékeny lélek, aki szívesen segít másokon, és ezt gyakran elsődleges céljának is tekinti.

● Az Antonietta név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Antonietta név ? Jó helyen jársz!
Az Antonietta: 10 betűből álló női név / lány név
Az Antonietta név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lány név
Az Antonietta név magánhangzói: A, E, I, O,
Az Antonietta név mássalhangzói: N, T,
Az Antonietta név szótagszáma: 5 szótagú női név / lány név

Az Antonietta névhez hasonló női nevek / lány nevek

Az Antonietta névhez hasonló hangzású női nevek / lány nevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 539 db A betűvel kezdődő anyagkönyvezhető név van. Ebből 311 női név / lány név és 180 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
A betűs női nevek / lánynevek listája A betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Antonietta névvel kapcsolatban. az Antonietta név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Antonietta név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Antonietta név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Antonietta névhez hasonló női név / lány név  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Antonietta név is) anyakönyvezhető női név / lány név , ami azt jelenti, hogy magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a magyarországon hivatalosan anyagkönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Antonietta nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Antonietta névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!