Allegra - Az Allegra név jelentése, Allegra névnapjai, Allegra név becézése és más érdekességek:

● Az Allegra név eredete: olasz

● Az Allegra név jelentése:

boldog, élettel teli ( az allegro szóból )

● Az Allegra név becézése / Allegra becenevei:

Alli, Allika, Legra, Legrus

● Allegra névnapja:

nincs hivatalos névnapja ( Ajánlott névnapok: január 15. | április 15. | július 15. | október 15. )
● Az Allegra név típusa: A betűs női név / lánynév
● Az Allegra név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Allegra névről? Görgess lejjebb!
Az Allegra az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Allegra névről

● Az Allegra név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Allegra név számmisztikai elemzése:
A ( 1 ) + L ( 3 ) + L ( 3 ) + E ( 5 ) + G ( 7 ) + R ( 9 ) + A ( 1 ) = 29 ( 2 + 9 ) = 11 ( 1 + 1 )
Az Allegra névszáma: 2
A 2-as szám jegyében született ember élete a szélsőséges ellentétekről szól. Megtalálható benne a jó és a rossz, a siker és a kudarc, a fekete és a fehér, az igen és a nem. Képes anyagi jólétet teremteni önmagának és szeretteinek. Érzékeny lélek, aki szívesen segít másokon, és ezt gyakran elsődleges céljának is tekinti.

● Az Allegra név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Allegra név ? Jó helyen jársz!
Az Allegra: 7 betűből álló női név / lánynév
Az Allegra név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
Az Allegra név magánhangzói: A, E,
Az Allegra név mássalhangzói: G, L, R,
Az Allegra név szótagszáma: 3 szótagú női név / lánynév

Az Allegra névhez hasonló női nevek / lánynevek

Az Allegra névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 503 db A betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 321 női név / lány név és 182 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
A betűs női nevek / lánynevek listája A betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Allegra névvel kapcsolatban. az Allegra név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Allegra név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Allegra név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Allegra névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Allegra név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a magyarországon hivatalosan anyagkönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Allegra nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Allegra névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!