Annavera - Az Annavera név jelentése, Annavera névnapjai, Annavera név becézése és más érdekességek:

● Az Annavera név eredete: héber - görög

● Az Annavera név jelentése:

kegyelem, könyörület,hit(Az Anna és a Vera összekapcsolása )

● Az Annavera név becézése / Annavera becenevei:

Verus, Vera, Vercsi, Anni, Annus, Annika, Navi, Navika

● Annavera névnapja:

június 9.
● Az Annavera név típusa: A betűs női név / lánynév
● Az Annavera név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Annavera névről? Görgess lejjebb!
Az Annavera az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Annavera névről

● Az Annavera név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Annavera név számmisztikai elemzése:
A ( 1 ) + N ( 5 ) + N ( 5 ) + A ( 1 ) + V ( 4 ) + E ( 5 ) + R ( 9 ) + A ( 1 ) = 31 ( 3 + 1 )
Az Annavera névszáma: 4
A 4-es szám jegyében született ember erősen ragaszkodik a már jól bevált, megszokott dolgokhoz / hagyományokhoz ( nehezen próbál ki új dolgokat, nem kockáztat az élet semelyik területén sem ). A kockázatvállalási kedv hiánya miatt gyakran megmarad a középszerűség határain belül. Nem irányító típus, inkább mindent maga csinál. Szellemi téren ugyanakkor kiemelkedően kreatív, amit az életben sokszor sikerrel kamatoztat.

● Az Annavera név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Annavera név ? Jó helyen jársz!
Az Annavera: 8 betűből álló női név / lánynév
Az Annavera név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
Az Annavera név magánhangzói: A, E,
Az Annavera név mássalhangzói: N, R, V,
Az Annavera név szótagszáma: 4 szótagú női név / lánynév

Az Annavera névhez hasonló női nevek / lánynevek

Az Annavera névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 515 db A betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 331 női név / lány név és 184 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
A betűs női nevek / lánynevek listája A betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Annavera névvel kapcsolatban. az Annavera név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Annavera név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Annavera név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Annavera névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Annavera név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Annavera nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Annavera névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!