Annalujza - Az Annalujza név jelentése, Annalujza névnapjai, Annalujza név becézése és más érdekességek:

● Az Annalujza név eredete: héber - francia

● Az Annalujza név jelentése:

kegyelem, könyörület (Az Anna és a Lujza összekapcsolása )

● Az Annalujza név becézése / Annalujza becenevei:

Lujzi, Lujzus, Anni, Annika, Ani, Nalu, Naluka

● Annalujza névnapja:

nincs hivatalos névnapja ( Ajánlott névnapok: január 15. | április 15. | július 15. | október 15. )
● Az Annalujza név típusa: A betűs női név / lánynév
● Az Annalujza név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Annalujza névről? Görgess lejjebb!
Az Annalujza az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Annalujza névről

● Az Annalujza név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Annalujza név számmisztikai elemzése:
A ( 1 ) + N ( 5 ) + N ( 5 ) + A ( 1 ) + L ( 3 ) + U ( 3 ) + J ( 1 ) + Z ( 8 ) + A ( 1 ) = 28 ( 2 + 8 ) = 10 ( 1 + 0 )
Az Annalujza névszáma: 1
A 1-es szám jegyében született ember életét az egységesség, a határozottság jellemzi. Határozott, kreatív, egyszerű és mégis hihetetlenül összetett személyiség. Győztes típus,aki merész és vállalkozó szellemű. Merészsége miatt hajlamos beavatkozni mások életébe. Veszíteni nem tud, de mivel általában szerencsés mindenben amihez hozzáfog, ritkán is veszít.

● Az Annalujza név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Annalujza név ? Jó helyen jársz!
Az Annalujza: 9 betűből álló női név / lánynév
Az Annalujza név hangrendje: mély hangrendű női név / lánynév
Az Annalujza név magánhangzói: A, U,
Az Annalujza név mássalhangzói: J, L, N, Z,
Az Annalujza név szótagszáma: 4 szótagú női név / lánynév

Az Annalujza névhez hasonló női nevek / lánynevek

Az Annalujza névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 507 db A betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 324 női név / lány név és 183 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
A betűs női nevek / lánynevek listája A betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Annalujza névvel kapcsolatban. az Annalujza név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Annalujza név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Annalujza név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Annalujza névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Annalujza név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Annalujza nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Annalujza névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!