Annasára - Az Annasára név jelentése, Annasára névnapjai, Annasára név becézése és más érdekességek:

● Az Annasára név eredete: héber

● Az Annasára név jelentése:

kegyelem, könyörület, fejedelemnő, hercegnő (Az Anna és a Sára összekapcsolása )

● Az Annasára név becézése / Annasára becenevei:

Anna, Anni, Sári, Sárika, Nasi, Nasika

● Annasára névnapja:

nincs hivatalos névnapja ( Ajánlott névnapok: január 15. | április 15. | július 15. | október 15. )
● Az Annasára név típusa: A betűs női név / lánynév
● Az Annasára név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Annasára névről? Görgess lejjebb!
Az Annasára az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Annasára névről

● Az Annasára név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Annasára név számmisztikai elemzése:
A ( 1 ) + N ( 5 ) + N ( 5 ) + A ( 1 ) + S ( 1 ) + Á ( 1 ) + R ( 9 ) + A ( 1 ) = 24 ( 2 + 4 )
Az Annasára névszáma: 6
A 6-os szám jegyében született ember életét a kiegyensúlyozottság, a jólét és az egészség jellemzi. Társaságkedvelő, aki szereti és érti is a tréfát: többnyire jókedvű és segítőkész. Magas az igazságérzete: megveti a trükközést, a törvénytelen dolgokat. Általában szerencsés mindenben amihez fog, és a szerencséje gyümölcsével szívesen segít másokon is. Életvidámsága és segítőkészsége miatt mindig akad valaki, aki segít neki ha bajban van.

● Az Annasára név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Annasára név ? Jó helyen jársz!
Az Annasára: 8 betűből álló női név / lánynév
Az Annasára név hangrendje: mély hangrendű női név / lánynév
Az Annasára név magánhangzói: A, Á,
Az Annasára név mássalhangzói: N, R, S,
Az Annasára név szótagszáma: 4 szótagú női név / lánynév

Az Annasára névhez hasonló női nevek / lánynevek

Az Annasára névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 509 db A betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 325 női név / lány név és 184 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
A betűs női nevek / lánynevek listája A betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Annasára névvel kapcsolatban. az Annasára név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Annasára név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Annasára név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Annasára névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Annasára név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Annasára nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Annasára névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!